Champions league youngstorget

Fotballfesten.no – Facebook

Fotballfesten er Norges største arrangement. I 2022 vil vi arrangere alt fra champions- league,… … Youngstorget: Fullreservert, ingen dropin!

Flere tusen følger CL-finalen på Youngstorget – Aftenposten

Flere tusen følger CL-finalen på Youngstorget

1. jun. 2019 — Liverpool-fansen fikk kjapt noe å juble for på Youngstorget i Oslo. Flere tusen møtte opp for å se Champions League-finalen på storskjerm.

Liverpool-fansen fikk kjapt noe å juble for på Youngstorget i Oslo. Flere tusen møtte opp for å se Champions League-finalen på storskjerm.

FanParks Oslo — Fotballfesten

STORSKJERMVISNINGER I 2022: VM-FEST PÅ YOUNGSTORGET OG KONTRASKJÆRET. Det 22. verdensmesterskapet i fotball for herrer nærmer seg med stormskritt!

Folkefest med tusenvis av Spurs- og Liverpool-fans … – VartOslo

Folkefest med tusenvis av Spurs- og Liverpool-fans på Youngstorget

1. jun. 2019 — Champions League-finalen mellom Real Madrid og Liverpool i fjor samlet 10.000 på Youngstorget. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.

Under fjorårets arrangement Champions Square var det 10.000 på Youngstorget. Etter alt å dømme møtte enda flere opp til kampstart ved årets mesterligafinale.

Flere tusen følger CL-finalen på Youngstorget

1. jun. 2019 — Liverpool-fansen fikk kjapt noe å juble for på Youngstorget i Oslo. Flere tusen møtte opp for å se Champions League-finalen på storskjerm.

Liverpool-fansen fikk kjapt noe å juble for på Youngstorget i Oslo. Flere tusen møtte opp for å se Champions League-finalen på storskjerm.

Champions Square – Unisport

Champions Square | Unisport

Youngstorget = Champions Square I sammenheng med Champions League finalen, ble Youngstorget i Oslo gjort til Champions Square. Det ble satt opp storskjerm …

Youngstorget = Champions Square I sammenheng med Champions League finalen, ble Youngstorget i Oslo gjort til Champions Square. Det ble satt opp storskjerm for kampen og tidligere på dagen ble norgesmesterskapet i straffespark avholdt.  Til dette la Unisport ca 170 m2 kunstgress av topp klasse. Grunnarbeidet ble gjennomført av entreprenør slik at gresset ikke ble lagt rett på brosten. Vi installerte shockpad av typen ProPlay og toppgresset SALTEX DROP 4008. 

Folkefest og kalddusj for Liverpool-fansen under Champions …

Liverpool, Youngstorget | Folkefest og kalddusj for Liverpool-fansen under Champions League-finalen

26. mai 2018 — YOUNGSTORGET (Nettavisen): Sommerkvelden var sydlandsk, og Youngstorget … Real Madrid endte med å vinne Champions League-finalen – igjen.

Storskjerm og fotballfest landet rundt under Champions League-finalen.

Her kan du se Champions League-finalen på lørdag: – Det blir …

Youngstorget, Oslo sentrum | Her kan du se Champions League-finalen på lørdag: – Det blir norsk fotballfest

21. mai 2022 — Med norske spillere på begge Champions League-lag, er det duket for fotballfest … av Champions League-finalen for kvinner på Youngstorget.

Med norske spillere på begge Champions League-lag, er det duket for fotballfest under finalen lørdag.

Makabert å vise kampar frå VM i Qatar på Youngstorget

«Makabert å vise kampar frå VM i Qatar på Youngstorget» – Idrettspolitikk.no

6. okt. 2022 — DEBATT: Youngstorget er truleg den viktigaste offentlege plassen i Oslo. … Youngstorget under Champions League-finalen i 2019.

DEBATT: Youngstorget er truleg den viktigaste offentlege plassen i Oslo. Torget har ein heilt sentral symbolsk posisjon i forteljinga om den norske arbeiderrørsla, kampen for å kunna organisera seg, stilla krav,…

Keywords: champions league youngstorget, champions league finale youngstorget, youngstorget champions league 2022, kontraskjæret champions league, champions league finale youngstorget 2022