Dagligvarebutikker på Vesterøy: Kiwi og Rema 1000 åpningstider og mer!

Kiwi er en populær dagligvarebutikk kjede i Norge. På Vesterøy, Hvaler finner du også en Kiwi butikk som er en praktisk løsning for lokalbefolkningen og besøkende. Butikken tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer og har praktiske åpningstider for å imøtekomme ulike behov.

Åpningstider

Ukedag Åpningstid
Mandag-Fredag 07:00 – 22:00
Lørdag 08:00 – 20:00
Søndag 10:00 – 20:00

Rema 1000 Vesterøy

Rema 1000 er en annen velkjent dagligvarebutikk som er tilgjengelig på Vesterøy, Hvaler. Rema 1000 er kjent for sine lave priser og et bredt utvalg av kvalitetsvarer. Butikken har også praktiske åpningstider som gjør det enkelt for kundene å handle når det passer dem best.

Åpningstider

Ukedag Åpningstid
Mandag-Fredag 09:00 – 21:00
Lørdag 09:00 – 18:00
Søndag 11:00 – 19:00

Både Kiwi og Rema 1000 på Vesterøy, Hvaler er kjente og pålitelige dagligvarebutikker. De tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer og har åpningstider som gjør det praktisk for kundene å handle når de trenger det. Uansett om du trenger å handle tidlig på morgenen eller sent på kvelden, vil du kunne finne det du trenger i en av disse butikkene.

Så neste gang du er på Vesterøy, Hvaler, ta turen til enten Kiwi eller Rema 1000 for å fylle opp kjøleskapet og skapene dine. Du vil bli møtt med vennlig personale og gode tilbud på dagligvarer!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Kiwi på Vesterøy?

Kiwi på Vesterøy har følgende åpningstider: Mandag til fredag fra kl. 08:00 til 21:00, lørdag fra kl. 08:00 til 18:00, og søndag er stengt. For åpningstider i helligdager, kan du kontakte butikken direkte.

Hvor er Kiwi på Vesterøy lokalisert?

Kiwi på Vesterøy er beliggenhet i sentrum av Vesterøy, på adresse Nilsens gate 1. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor butikken.

Hvilke typer varer tilbyr Kiwi på Vesterøy?

Kiwi på Vesterøy tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer, inkludert fersk frukt og grønnsaker, brødvarer, meieriprodukter, kjøttvarer, tørrvarer og hygieneprodukter. De har også et utvalg av glutenfrie og økologiske produkter.

Er Kiwi på Vesterøy en selvbetjent eller betjent butikk?

Kiwi på Vesterøy er en selvbetjent butikk, hvor du kan finne varene selv og betale ved kassen. De har imidlertid alltid ansatte på plass som hjelper til og svarer på spørsmål.

Finnes det noen andre dagligvarebutikker på Vesterøy?

Ja, det finnes også en Rema 1000 på Vesterøy. Rema 1000 ligger i nærheten av Kiwi og tilbyr et lignende utvalg av dagligvarer.

Hvordan kan jeg komme til Kiwi på Vesterøy med offentlig transport?

Du kan enkelt ta buss nummer 301 til Vesterøy. Bussen stopper i nærheten av Kiwi, og du kan sjekke rutetider på nettsiden til Østfold Kollektivtrafikk.

Tilbyr Kiwi på Vesterøy hjemlevering av dagligvarer?

Ja, Kiwi på Vesterøy tilbyr hjemlevering av dagligvarer. Du kan bestille og betale for varene på deres nettside, og de blir levert til din dør.

Har Kiwi på Vesterøy et lojalitetsprogram?

Ja, Kiwi har et lojalitetsprogram kalt “Pluss på Kiwi”. Gjennom dette programmet kan du samle poeng og få bonus på utvalgte varer.

Gir Kiwi på Vesterøy tilbake penger på pant?

Ja, Kiwi på Vesterøy tar imot pant og gir penger tilbake. Du kan pante flasker og bokser i deres gjenvinningsautomat.

Har Kiwi på Vesterøy et bakeri som tilbyr ferskt brød?

Ja, Kiwi på Vesterøy har et eget bakeri som tilbyr ferskt brød og bakervarer. Du kan finne et bredt utvalg av nystekte baguetter, rundstykker og kaker i bakeridelen av butikken.

Artiklen Dagligvarebutikker på Vesterøy: Kiwi og Rema 1000 åpningstider og mer! har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 21 anmeldelser

E-mail: mail@tobiasehlig.dk