Liverpool arsenal utsatt

Liverpools bortekamp mot Arsenal er blitt utsatt | Arkiv

25. des. 2021 — Liverpools bortekamp mot Arsenal, som var terminfestet til lørdag 26. februar, er blitt utsatt. Grunnen til det er at Liverpool trakk …

Kampen var oppsatt 26. februar, som er samme helg som ligacupfinalen.

Arsenal – Liverpool i ligacupen utsatt – NRK Sport

5. jan. 2022 — Jens Petter Hauge og Aron Dønnum startet for hvert sitt lag da Gent og Standard Liège spilte 0–0 i den belgiske toppdivisjonen i fotball fredag.

Arsenal – Liverpool i ligacupen utsatt – Dagsavisen

Arsenal – Liverpool i ligacupen utsatt – Dagsavisen

5. jan. 2022 — Liverpool bekrefter utsettelsen i en uttalelse. Oppgjøret skulle ha vært spilt torsdag på Arsenals arena i Nord-London.

Den første semifinaleoppgjøret mellom Arsenal og Liverpool ligacupen er flyttet til senere i måneden. Årsaken er koronautbruddet i Liverpool.

Liverpool ber om å få utsatt ligacup-kampen mot Arsenal …

Medier: Liverpool ber om å få utsatt ligacup-kampen mot Arsenal torsdag – VG Nå: Sportsdøgnet

Medier: Liverpool ber om å få utsatt ligacup-kampen mot Arsenal torsdag. Ifølge The Athletic og BBC, som tidligere tirsdag meldte at Liverpool avlyser …

Ifølge The Athletic og BBC, som tidligere tirsdag meldte at Liverpool avlyser treningen sin etter flere smittetilfeller, ønsker Liverpool å utsette torsdagens ligacup-semifinale mot Arsenal.

Liverpools møte med Arsenal utsatt – Nettavisen

Liverpool | Liverpools møte med Arsenal utsatt

5. jan. 2022 — Det var Liverpool som søkte Det engelske ligaforbundet (EFL) om å få utsatt kampen, etter en rekke smittetilfeller i klubben den siste tiden.

Den første semifinalen mot Arsenal flyttes på grunn av koronatrøbbel.

Arsenal – Liverpool i ligacupen utsatt – Nettavisen

Fotball, Medisin/Helse | Arsenal – Liverpool i ligacupen utsatt

5. jan. 2022 — Oppgjøret skulle ha vært spilt torsdag på Arsenals arena i Nord-London. Tirsdag ble det kjent at Liverpool ønsket å få semifinalekampen utsatt.

Den første semifinaleoppgjøret mellom Arsenal og Liverpool ligacupen er flyttet til senere i måneden. Årsaken er koronautbruddet i Liverpool.

Sportsstudio – Liverpool – Arsenal utsatt – Dagbladet

Sportsstudio – Liverpool – Arsenal utsatt

5. jan. 2022 — Siste nytt fra Dagbladet: Den første semifinaleoppgjøret mellom Arsenal og Liverpool i ligacupen er flyttet til senere i måneden.

Siste nytt fra Dagbladet: Den første semifinaleoppgjøret mellom Arsenal og Liverpool i ligacupen er flyttet til senere i måneden. Årsaken er coronautbruddet i Liverpool.Liver…

Storkamper i Premier League utsatt: – Fantes intet annet valg

12. sep. 2022 — … storkamp i Premier League mellom Chelsea og Liverpool er utsatt. … Tottenham – Leicester, Brentford – Arsenal, Everton – West Ham.

Kommende helgs storkamp i Premier League mellom Chelsea og Liverpool er utsatt. Det samme er Manchester Uniteds møte med Leeds.

Ligacupen: London-derby mellom Chelsea og Tottenham

Ligacupen: London-derby mellom Chelsea og Tottenham | Norsk Tipping

Det er to gigantoppgjør i semifinalene i ligacupen. Onsdag er det London-derbyet Chelsea – Tottenham. Arsenal – Liverpool er utsatt på grunn av koronasmitte …

Det er to gigantoppgjør i semifinalene i ligacupen. Onsdag er det London-derbyet Chelsea – Tottenham. Arsenal – Liverpool er utsatt på grunn av koronasmitte hos Liverpool.

Altibox – UTSATT! Arsenal – Liverpool er utsatt til 20….

Forhåpentligvis er det da klart for den første semifinalen mellom Liverpool – Arsenal i Carabao Cup, også kjent som den engelske ligacupen. Hvem vinner? ⚽ …

Keywords: liverpool arsenal utsatt